Monday 11 March 2013

Τίποτα




Υποτίθεται ότι έβαλα άδεια για να κάμω δουλειές σήμερα. Αντί να κάμω δουλειές άνοιξα το computer και θα παραγγείλω παπούτσια για τις μικρές. Με τα ρούχα ελπίζω να καλύψει η κουμέρα στέλλοντας από Ολλανδία. Το δράμα με το να έχεις δύο παιδιά στο ίδιο μέγεθος είναι ότι τα θέλεις όλα επί δύο. Δεν κληροδοτεί τίποτα η μια στην άλλη.

Έτσι καταλήγουμε κάθε σεζόν από τότε που η μικρή έφτασε τη μεγάλη στο ύψος, να έχουμε 30 μπλούζες, 20 φορέματα, αμέτρητα βρακιά, καμπόσες φούστες, πολλές φορές στο ίδιο σχέδιο. Γιατί αν δει η μια Hello Kitty φόρεμα για παράδειγμα, θέλει και η άλλη. Ευτυχώς μετά τα δίνουμε στην αδερφή μου και έτσι κάνουμε απόσβεση. Φυσικά και εμείς παίρνουμε από άλλου.

Το θέμα είναι οι δουλειές που πρέπει να κάνω και βαριέμαι. Και ήδη ο πειρασμός μου βάζει στο νου ιδέες να πάρω τηλέφωνο την κολλητή που είναι σπίτι με άδεια μητρότητας και να πάω για καφέ. Μούμπλε μούμπλε…

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ. Μια κάθε τόσο είναι υπέροχο πράμα. Για αυτό και δεν θα κάνω τίποτα.

Αλλαξα γνώμη. Θα τηλεφωνήσω της Αχάπαρης να πιούμε καφέ και να φτιάξουμε κανένα κέικ, κανένα γλύκισμα. Ενδιαφέρεται κανένας άλλος;

Υγ. Αν ήταν καλοκαίρι δεν θα ήμουν τώρα στη θάλασσα; Που είσαι καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Υγ2. Επειδή ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτό το ποστ, αδέρφι μου καλό θα μαζέψω εγώ τα μικρά σήμερα.

13 comments:

  1. Να έρτω να κρατώ τον πυροσβεστήρα;

    Enjoy!
    X

    ReplyDelete
  2. cake;;Axapari;;;eeee sindesmos;;;;

    ReplyDelete
  3. εν 23 βαθμοί! πας βόλτα στην Αχάπαρη και πίνεις τον καφέ σου παραλιακά! (και τρώεις και γλυκό έτοιμο, γλυτώνετε και οι 2 το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική!)

    ReplyDelete
  4. μακάρι να είχα και γω την πολυτέλεια της άδειας,θα ήμουν σίγουρα για καφέ με φίλες πάντως,μεν το σκέφτεσαι, δουλειές καμνεις και άλλη μέρα :-)
    ανε σοκολατένιο στείλε να φάμε

    ReplyDelete
  5. Να πάεις Λεμεσό τζιαι να μείνεις ως την άλλη Κυριακή, εν να σσει τζιαι καρναβάλια. Φυσικά αν θέλεις έχουμε και μεις εδώ καφέ. Για γλυκό σαν έρχεσαι φέρε, έχει φούρνο κοντά.

    ReplyDelete
  6. Μάλλον θέλεις να έχεις exciting day! Δεν εξηγήται αλλιώς!

    Χρειάζεται το χουζούρι! Σου δίνει δύναμη για να συνεχίσεις...


    Φιλιά
    Από Βασίλισσα Χουζουρίας και πασών των μαξιλαριών.

    ReplyDelete
  7. Αν ερτεις κατα δω "πεξε πουρου" ;)

    ReplyDelete
  8. τζαι εγώ σήμερα βαρκούμαι να ταράξω. Θέλω να πάω σπίτι, να φορήσω τες πυζαμούες μου που τις 4 τζαι να μεν ταράξω που τον καναπέν μου. Ούφφφφου!

    ReplyDelete
  9. Μα δε τες ρε συμπεθερά, μεν δουν θκιο πλάσματα να δημιουργούν αμέσως να πουν κακία!

    ReplyDelete
  10. Τεμπελιά;;;Ουδεπώποτε!!!
    Η νέα ορολογία είναι "επιλεκτική δραστηριότης" :)))

    ReplyDelete
  11. θέλω τζαι εγώ θαλασσα....απεγνωσμένα όμως

    ReplyDelete
  12. αχ ποσο αγαπω το absolute nothingness. ποθκια παστον καναπε τζιε τιποτε αλλο

    ReplyDelete

  13. Είστε σε μια οικονομική λιώσει κάτω; Είστε σε ένα οικονομικό χρέος και θα πρέπει να εξοφλήσουν το λογαριασμό ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο? Δίνουμε currenlty δανείου σε κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη / νομικά πρόσωπα! Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο με την αποστολή την πρότασή σας να Brownloanserviceltd@gmail.com

    ReplyDelete